Heerlijke barbecue recepten

De zon schijnt en de temperaturen lopen op, heerlijk! Wat is er nu gezelliger dan op een warme zomeravond buiten barbecueën? Gelukkig past barbecueën goed in het PowerSlim programma. Met deze tips en heerlijke BBQ recepten kan ook jij genieten van een verantwoorde barbecue, waarbij gezelligheid en lekker eten voorop staan!

Lekker borrelen

Het is zomer! Dat betekent vaak warme en lange dagen, waarbij het in de avond lekker wat afkoelt. Een lange zomeravond in de tuin onder het genot van een hapje en een drankje, is dan heerlijk. Maar hoe doe je dat tijdens het PowerSlimmen? Ook dan kun je lekker blijven genieten en meedoen. Ik geef je tips!

Vetverbranding en ketose....Hoe werkt het nu in je lichaam?

Afvallen en diëten, het blijft een veelbesproken onderwerp. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende manieren om af te vallen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt en wat niet?! 

Eat less sugar, you are sweet enough

Suiker zit in snoep, koek en chocolade. Dat weten we. Maar suiker is ook aanwezig in veel voorbewerkte producten. Zoals vlees, vleeswaren, sauzen, blikgroenten en smeersels voor op brood. In onze supermarkt zien we voornamelijk producten in pakjes, zakjes en potjes.

Tips voor een slanke barbecue

Het is weer heerlijk warm en zonnig weer. Daar hoort ook uiteraard een gezellige barbecue met vrienden en familie bij! Ook dit past prima in het PowerSlim afslankprogramma. Hier een zestal tips om ook met PowerSlim verantwoord te genieten.


Survivalgids: braderieën, markten en festivals

De zomer is begonnen en we zitten volop in de festivals, braderieën en andere events. Er is een groot aanbod aan eetgelegenheden, zoete drankjes en alcohol. Daar sta je dan met al je goede bedoelingen en het ruikt allemaal even heerlijk. Wat doe je dan? In deze survivalgids geef ik je tips om deze leuke dagen zonder al te veel schade door te komen.

Je buik vol van buikvet

Wil je je (weer) prettig voelen in je eigen lichaam, dat je favoriete kleding weer past en je daardoor meer zelfvertrouwen hebt? Dan kunnen dit redenen zijn dat je buikvet wilt verliezen. Maar naast persoonlijke motieven waarom iemand buikvet wil verliezen, brengt een te veel aan buikvet ook gezondheidsrisico’s met zich mee.

Koningsdag tips

Wat staat er bij jou dit jaar op de planning op Koningsdag? Een vrijmarkt bezoeken ? Borrelen met vrienden of een festival? Ik geef je een aantal tips om deze Koningsdag PowerSlim proof door te komen.

Zelf kruidenmixen maken

De lekkerste kruidenmixen kan je makkelijk zelf maken. Denk hierbij aan gehaktkruiden, viskruiden, kruidenmixen voor kip, maar ook oosterse mixen, mixen voor nasi of bami en Italiaanse kruidenmengsels voor pasta en tomatensaus.

Carnavals tips

Ben jij aan het PowerSlimmen maar wil je Carnaval écht niet missen? Ik geef je een aantal tips om deze dagen met zo min mogelijk schade door te komen.

Wintersport tips

Bij deze een aantal tips op een rijtje gezet om de wintersport zonder al te veel ‘schade’ door te komen.

Krijg je wel voldoende vezels binnen?

Hoeveel vezels moet je nu binnen krijgen? Wat zijn nu eigenlijk vezels, in welke voedingsmiddelen zitten ze en welke functies hebben ze precies in het lichaam?

Krachttraining voor vrouwen

Wist je dat krachttraining voor vrouwen ook belangrijk is? Je hoeft niet bang te zijn dat je eruit gaat zien als een bodybuilder, maar geniet juist van talloze voordelen. Hier de voordelen op een rijtje.

Gourmet tips

Tijdens feestdagen gaan veel gezinnen, families en vrienden gourmetten. Dat kan ook heel verantwoord. Hier een paar tips om (ook tijdens het PowerSlimmen) lekker te gourmetten.

Zoetstoffen. Hoe zit het nu?

Wat zijn nu eigenlijk met zoetstoffen? Zijn zoetstoffen veilig? Kunnen zoetstoffen bijdragen aan gewichtsreductie? Hebben zoetstoffen invloed op je gezondheid?

Wanneer het beste te beginnen met afslanken?

Om te beginnen heeft iedereen zijn of haar eigen persoonlijke afslankdoel. Om verschillende redenen, maar allemaal met als eindresultaat een slanker lichaam. Wanneer kun je dan het beste beginnen met afslanken?

Je bereikte gewicht behouden

Na het behalen van je streefgewicht, wil je uiteraard dit gewicht graag behouden. De basis om lekker in balans te blijven is een eiwitrijk en koolhydraatarm voedingspatroon, dat rijk is aan voedingsstoffen. Hoe doe je dat en hoe past PowerSlim Balance in dit verhaal?

De kracht van het PowerSlim programma

Misschien heb je wel eens gehoord over PowerSlim of ken je misschien iemand die succesvol is afgevallen met PowerSlim en wil je er wat meer over weten. Graag leg ik je uit hoe het werkt en waarom PowerSlim ook jou kan helpen met het behalen van je streefgewicht.

Alcohol en afvallen

Feestjes, carnaval, warme zomeravonden en vakanties, voor de meeste mensen hoort hier ook een glaasje bier of wijntje bij. Het is gezellig en werkt ontspannend. Maar als je gewicht wilt verliezen, dan is alcohol drinken niet zo’n verstandige keuze. Hieronder vertel ik je kort waarom.

Sluit Menu
error: Content is protected !!