Met het PowerSlim afslankprogramma kun je op een gezonde en evenwichtige manier afvallen.

Lees hieronder het verhaal van Inge (27 jaar)

Van jongs af aan ben ik altijd actief geweest op het gebied van sport en bewegen. Ik beleef er veel plezier aan en vind het ook een heerlijke uitlaatklep. Ik heb altijd gedacht dat hardlopen niet voor mij was weggelegd, maar vlak voor de zomer van 2014 had ik mijzelf voorgenomen het hardlopen eens te proberen. Ik zette het ‘Start to run’ programma van de Belgische Evy Gruyaert op mijn Iphone en begon vol goede moed. Ik dacht bij mezelf; ‘Als ik ooit 5 km kan hardlopen, ben ik echt trots op mijzelf’. Het hardlopen pakte goed uit en al snel liep ik met gemak 5 km. In maart 2015 deed ik mee aan een 10 km run en vanaf dat moment had ik een nieuw doel; de halve marathon van Sneek op 20 juni 2015.

Vanaf maart liep ik drie keer in de week en deed ik één keer per week krachttraining, tot ik vijf weken voor de marathon behoorlijk last kreeg van een knieblessure. Met een ingetapete knie en goede begeleiding van de fysiotherapeut kon ik de halve marathon gelukkig toch uitlopen en was mijn doel bereikt. Maar of dat verstandig was…

Mijn knieblessure hield aan en het hardlopen werd helaas steeds minder. Toen ik na de zomer van vorig jaar met een opleiding begon naast mijn werk, kwam van sporten eigenlijk niets meer. Weinig bewegen en lekker eten bleek niet de goede combinatie. Er kwamen wat kilo’s bij en ik was ontevreden over mijn lijf. Bovendien heb ik al jaren maag- en darmklachten en heb ik ervaren dat mijn voedingspatroon daar veel invloed op heeft. Ik had steeds vaker last van mijn buik en in februari besloot ik dat mijn grens bereikt was.

Aangezien ik de discipline op dat moment zelf niet kon opbrengen, had ik behoefte aan begeleiding bij het afvallen en voornamelijk opbouwen naar een gezond en voedzaam eetpatroon. Mijn belangrijkste doel was dat ik mij weer happy voelde met mijn lijf. De naam PowerSlim had ik eens op een verjaardag gehoord en had al vaker gedacht; ‘daar wil ik meer over weten!’

Wat mij het meeste aansprak in het concept van PowerSlim was de verscheidenheid aan eiwitrijke producten. Niet alleen maar shakes en repen, maar ook soepen, brood, muesli, zoete en hartige snacks, dranken en desserts. Door 10 dagen het PowerSlim startpakker te proberen wist ik mijn voorkeuren te benoemen en kon ik iedere week lekkere producten kiezen. De hazelnootpasta, muesli en vanillewafel stonden bovenaan mijn lijst.

De wekelijkse begeleiding  was onmisbaar. Iedere week vertelde mijn PowerSlim coach iets nieuws over alles wat te maken had met voeding. Als ik ergens over twijfelde (bijvoorbeeld over wat ik beter wel en niet kon eten) vroeg ik het via Whatsapp even binnen no time had ik een reactie. De website van PowerSlim heb ik bijna dagelijks geraadpleegd voor handige weetjes.

Naast dat ik nu super in mijn vel zit voel ik mij ook nog eens superfit. Ik verbaas mij ook over de hoeveelheid energie die ik heb nu ik nauwelijks toegevoegde suikers eet. Inmiddels geniet ik weer van het hardlopen en ben ik mijn ‘normale’ voedingspatroon aan het opbouwen. Dit betekent bijna geen PowerSlim producten meer,maar voeding uit de supermarkt. Ik bezoek mijn PowerSlim coach niet meer wekelijks, maar ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Dat vind ik een fijne gedachte.

Met alles wat ik de afgelopen maanden heb geleerd weet ik zeker dat ik nu zelfstandig verder kan met een gezond en voedzaam eetpatroon; eiwitrijk en koolhydraatarm. Het belangrijkste is ‘in balans blijven’ en dat moet ik tenslotte zelf doen!

Wil jij ook op een gezonde en evenwichtige manier afvallen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Sluit Menu
error: Content is protected !!