Met het PowerSlim afslankprogramma kun je op een gezonde en evenwichtige manier afvallen. 

Lees hieronder het verhaal van Jan (57 jaar) die 30 kilo afviel!

Ik had al op allerlei manieren geprobeerd om af te vallen, maar het lukte tot nu toe niet. Tot ik hoorde van het PowerSlim afslankprogramma.

In eerste instantie had ik geen idee van het PowerSlim programma, maar mijn vrouw overtuigde mij en ik heb me aangemeld voor een vrijblijvend intakegesprek.

Eigenlijk ging het vanaf het begin meteen al heel goed. Het is een zeer makkelijk te volgen dieet, heel duidelijk en met makkelijk te bereiden gerechten die je volgens het PowerSlim kookboek volgt. De producten van PowerSlim zijn bijzonder smaakvol en gezond en ik heb geen enkel moment een hongergevoel gehad, wat ik bij andere diëten wel vaak had. Daarnaast was het makkelijk in te passen in mijn dagelijks leven. Zeer regelmatig heb ik zakelijke etentjes en vergaderingen, waarbij de nodige hapjes geserveerd worden. Ik kon tijdens deze meetings gewoon mijn PowerSlim producten nuttigen.

Ik voel me nu stukken beter dan voor het afslankprogramma, ik heb veel meer energie. Je wordt zó bewust gemaakt van alles dat ik ook meteen meer ben gaan bewegen, maar op mijn eigen tijd en manier. Ik ben namelijk veel gaan wandelen. Zo is langzaam mijn hele levenspatroon veranderd.

Nu, een klein half jaar later, met zelfs een aantal weken vakantie ertussen, is het gelukt! Ik heb mijn doel bereikt, dat is te voelen en te zien, ik draag nu 3 kledingmaten kleiner! Ook veel mensen in mijn omgeving zeggen: “Jan wat zie jij er goed uit!’.

Ik voel me zoveel beter dat het PowerSlim afslankprogramma voor mij goud waard is geweest, ik kan het iedereen echt aanraden, het is een investering in je gezondheid!

Wil jij ook op een gezonde en evenwichtige manier afvallen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Sluit Menu
error: Content is protected !!