Hoe blijf je op gewicht met PowerSlim Balance ?

Na het behalen van je streefgewicht, wil je uiteraard dit gewicht graag behouden. De basis om lekker in balans te blijven is een eiwitrijk en koolhydraatarm voedingspatroon, dat rijk is aan voedingsstoffen. Een koolhydraatarm voedingspatroon betekent zo min mogelijk bewerkte supermarktproducten met snelle koolhydraten zoals bloem en suiker. In plaats daarvan ga je pure voedingsmiddelen eten zoals groenten, fruit, noten, zuivelproducten, vlees en vis. Hiermee voed je je cellen en doe je je figuur en gezondheid een groot plezier.

Door minder koolhydraten te eten, heb je veel minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel en daardoor ook aanzienlijk minder honger. Daarnaast worden je cellen gevoed met vitamines en mineralen, waardoor je hersenen niet langer naar eten hunkeren.

Je denkt nu waarschijnlijk, mag ik dan geen brood, rijst en pasta meer eten? Geen zorgen. Een gezond voedingspatroon betekent volop variatie, dus af en toe brood, rijst en pasta passen daar prima in. Maar in plaats van tijdens je lunch drie boterhammen met beleg, kun je dan bijvoorbeeld beter een salade met groenten en kip kiezen, met daarbij één volkoren boterham. Als je voor producten met koolhydraten kiest, dan is het belangrijk om dan de minst bewerkte variant te kiezen. Dus volkorenbrood in plaats van witbrood, maar ook volkorenpasta en zilvervliesrijst. Deze producten bevatten namelijk nog waardevolle voedingsstoffen zoals vezels, vitamines, mineralen en sporenelementen. De andere varianten vaak alleen lege calorieën.

Hoe past PowerSlim Balance dan in bovenstaand verhaal? PowerSlim Balance producten zijn door diëtisten ontwikkelde producten die perfect passen in een koolhydraatarme levensstijl. Door de uitgebalanceerde samenstelling zijn PowerSlim Balance producten geschikt voor het hele gezin. Het is een compleet assortiment met lekkere producten om op elk moment van de dag zonder schuldgevoel van te genieten. Waar de PowerSlim producten uit voorafgaande fases heel veel eiwitten en heel weinig koolhydraten bevatten, zijn de koolhydraten en eiwitten in de PowerSlim Balance producten meer met elkaar in balans. Reguliere producten bevatten doorgaans heel veel koolhydraten en weinig waardevolle eiwitten.

De producten uit de PowerSlim Balance lijn helpen je om je behaalde gewichtsverlies te behouden en dus lekker in balans te blijven.

SlimFoodz® biedt je coaching en begeleiding bij het behalen van jouw persoonlijke afslankdoel. 

Sluit Menu
error: Content is protected !!