Met het PowerSlim afslankprogramma kun je op een gezonde en evenwichtige manier afvallen. 

Lees hieronder het verhaal van Jeroen (23 jaar) die 50 kilo afviel!

In september 2012 begonnen met afvallen met PowerSlim. Na jaren gesukkeld te hebben met allerlei diëten, ben ik via een kennis in aanraking gekomen met dit afslankprogramma. Ik was er in het begin vrij sceptisch over, want ja, ik heb al zoveel geprobeerd. Zou dit dan wel werken?

In september heb ik uiteindelijk de stap genomen om te starten met het PowerSlim afslankprogramma. De eerste week werd ik verbluft door het resultaat. Dit gaf mij de doorslag om door te gaan. Uiteindelijk heb ik dankzij de goede begeleiding van mijn coach en het PowerSlim afslankprogramma mijn doel bereikt!

Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht. Altijd de zwaarste en dikste van de klas, veel gepest met alle gevolgen van dien. Dit heeft een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen gemaakt en daar ondervind ik nu, bijna 3 jaar later, nog steeds de gevolgen van. Ik paste niet meer in een achtbaanstoeltje, er waren momenten dat ik de achtbaan moest verlaten omdat de beugel niet dicht ging. Iedereen die mij aankeek als ik eens een frietje at, terwijl ik dat maar 1 keer in de maand deed. Dit waren pijnlijke momenten en dus ook mijn grootste drijfveer om te starten.

In 2013 ben ik geopereerd aan mijn buik, geen maagverkleining, maar een fantastische buikwandcorrectie. Het overtollige vel is weggehaald. Wat een openbaring! Maar ook gelijk weer een gigantische klap in de acceptatie van een dun lichaam. Dat ben ik niet, ik ben niet dun, maar wauw wat een resultaat!

Ik ga nog steeds bij mijn coach langsom aan mijn gewicht te blijven werken. Ik wil namelijk niet terug.

Vroeger zag niemand me staan, ze noemden mij ‘De dikke Jeroen’. Ik werd als laatste gekozen bij sportactiviteiten, want een dik iemand zou geen conditie hebben etc. Ik durf nu eigenlijk wel te zeggen dat mijn leven nu pas echt begonnen is, nu ik zoveel ben afgevallen.

Wil jij ook op een gezonde en evenwichtige manier afvallen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Sluit Menu
error: Content is protected !!