Wat kost het PowerSlim afslankprogramma?

Geen onbelangrijke vraag, maar hoeveel je moet investeren voor het beste resultaat is voor iedereen anders. Het hangt o.a. af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Gemiddeld kost een PowerSlim product €2,60. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt, gebruik je 3 tot 6 producten per dag. 

Starterspakket

Om een goede indruk te krijgen van het assortiment en te ontdekken welke producten je lekker vindt kun je beginnen met het starterspakket met daarin:

  • 46 PowerSlim producten
  • Een shaker
  • Een potje multivitaminen (voldoende voor 1 maand)
  • Een potje Acido Slim (mineralen supplementen) (voldoende voor 1 maand)
  • Een informatiemapje met o.a. een weekmenu gebaseerd op de producten uit het starterspakket
  • Bovendien ontvang je GRATIS het PowerSlim kookboek met 14 handige weekmenu’s en 91 heerlijke recepten t.w.v. € 14,95
Het starterspakket bevat producten voor 8 tot 10 dagen en kost €159.
 

Na het starterspakket

Na het starterspakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de producten die jij lekker vindt en passen bij jouw dagelijkse leven. Gemiddeld besteed je hierbij ongeveer €12,50 – €15,00 per dag. Vanaf fase 1B fase ga je minderen met het aantal Powerslim producten waardoor de kosten geleidelijk minder worden.

 

Gratis begeleiding

Voor een optimaal resultaat is de begeleiding tijdens het PowerSlim programma erg belangrijk. De wekelijkse coaching is dan ook gratis bij een afname van minimaal 3 doosjes PowerSlim producten.

 

Je streefgewicht bereikt en nu?

Na het behalen van je streefgewicht kun je nog een jaar kosteloos komen wegen bij SlimFoodz®. We zorgen dat je je streefgewicht behoudt en je nieuwe leefstijl onderdeel van je leven wordt.

Wil jij ook weten wat PowerSlim voor jou kan betekenen en wat jouw persoonlijke kostenplaatje is?

Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. t.w.v. € 49,00

Sluit Menu
error: Content is protected !!