Wat kost het PowerSlim afslankprogramma?

Geen onbelangrijke vraag, maar hoeveel je moet investeren voor het beste resultaat is voor iedereen anders. Het hangt o.a. af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Gemiddeld kost een PowerSlim product €2,60. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt, gebruik je 3 tot 6 producten per dag. Gemiddeld besteed je hierbij ongeveer €12,50 – €15,00 per dag. De PowerSlim producten vervangen voor het grootste deel de voedingsmiddelen die je normaal bij de supermarkt koopt. Deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. De duur van elke fase hangt af van je doelstelling en je resultaat. Vanaf fase 1B fase ga je minderen met het aantal Powerslim producten waardoor de kosten per fase steeds minder worden. 

Starterspakket

Om een goede indruk te krijgen van het assortiment en te ontdekken welke producten je lekker vindt start je met het starterspakket met daarin:

  • 46 verschillende PowerSlim producten
  • Een shaker voor de bereiding van bepaalde producten
  • Een potje hoogwaardige multivitaminen (voldoende voor 1 maand)
  • Een potje AcidoFit (mineralen supplementen) (voldoende voor 1 maand)
  • Een informatiemapje met o.a. een weekmenu gebaseerd op de producten uit het starterspakket
  • Bovendien ontvang je GRATIS het PowerSlim kookboek met 14 handige weekmenu’s en 91 heerlijke recepten t.w.v. € 14,95
Het starterspakket bevat producten voor 8 tot 10 dagen en kost €159.
 

Na het starterspakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de producten die jij lekker vindt en passen bij jouw dagelijkse leven. 

  

Je streefgewicht bereikt en nu?

Na het behalen van je streefgewicht kun je nog een jaar kosteloos komen wegen bij SlimFoodz®. We zorgen dat je je streefgewicht behoudt en je nieuwe leefstijl onderdeel van je leven wordt.

Wil jij ook weten wat PowerSlim voor jou kan betekenen en wat jouw persoonlijke kostenplaatje is?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Sluit Menu
error: Content is protected !!