PowerSlim afslankprogramma

PowerSlim betekent niet minder eten, maar anders eten

Wat is PowerSlim?

Het PowerSlim afslankprogramma is een wetenschappelijk bewezen afslankmethode, ontwikkeld door diëtisten. PowerSlim is geen dieet, maar een koolhydraatarme leefstijl op basis van volwaardige eiwitrijke voeding. Het is een leefstijl waarbij je niet mìnder gaat eten, maar ànders gaat eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel makkelijk te volgen is naast een drukke baan en/of gezin.

De speciale samenstelling van de Powerslim producten zorgt ervoor dat het lichaam zijn reservebrandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van de spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op langere termijn op gewicht te blijven. Daarnaast kun je lekker blijven eten tijdens het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. Dit maakt het makkelijk vol te houden.

Ik begeleid je niet alleen op weg naar je streefgewicht, maar leer je ook hoe je zelf dit gewicht kunt behouden.

Hoe werkt het PowerSlim afslankprogramma?

In tegenstelling tot de meeste crashdiëten, ga je bij Powerslim juist eten om af te vallen. Het programma is opgedeeld in drie fases; elke fase bestaat uit ongeveer 6 eetmomenten per dag en mag je dus om de 2,5 uur iets eten. Tijdens deze eetmomenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, waarbij je de lunch en het diner aanvult met groenten en/of vlees of vis.

Per dag eet je drie hoofdmaaltijden en twee tot drie tussendoortjes. Je leert dus vanaf dag één regelmatig te eten.

 Fase 1: de strikte fase

Doordat je nu weinig of beperkt koolhydraten en suikers eet, zal je lichaam overschakelen op vetverbranding (ketose) om zo de benodigde energie te verkrijgen. Hierdoor zal je in deze fase snel vetverbranden en het grootste gedeelte van je overtollige kilo’s verliezen, namelijk 80%.

Fase 2: de overgangsfase

In deze fase ga je geleidelijk weer meer koolhydraten eten in de vorm van fruit en brood. Je zal de laatste overtollige kilo’s kwijtraken en je gewenste streefgewicht bereiken.

Fase 3: de stabilisatiefase

In deze laatste (stabilisatie)fase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te te behouden. In deze fase gebruik je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim en worden aardappelen, rijst en pasta weer aan het menu toegevoegd.

Starten met PowerSlim

Na een persoonlijk intakegesprek, begin je met een starterspakket met daarin 46 verschillende producten in diverse smaken. Zo maak je kennis met de producten en ervaar je welke producten je het lekkerst vindt. Het pakket bevat voldoende PowerSlim producten voor 8-11 dagen.

Na deze 8-11 dagen stellen we wekelijks een menu samen met de producten die je lekker vindt. Ook ontvang je het boek “Voeding en Gewicht in evenwicht”. Hierin vind je 14-handige weekmenu’s en 91 recepten.

Persoonlijke begeleiding

Om het programma goed te kunnen afstemmen op jouw persoonlijke situatie, vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand. Ook wordt je startgewicht, BMI, vochtpercentage, vetmassa en spiermassa gemeten. Op basis hiervan krijg je een advies.

Je komt vervolgens wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en bespreken we je behaalde resultaten, ervaringen, maar ook waar je tegenaan loopt en kan ik adviezen geven waarmee je jouw afslankdoel succesvol kunt behalen.

 

Voordelen van Powerslim:

  • Je eet koolhydraatarm en eiwitrijk. Hiermee verlies je vet en géén spiermassa.
  • Je hebt géén honger, omdat je 6 eetmomenten hebt en je suikerspiegel hierdoor stabiel blijft.
  • Je hebt direct resultaat: gemiddeld gewichtsverlies is 0,5 tot 1,5 kilo per week.
  • Powerslim is goed in te passen in het dagelijks leven, óók met een gezin.
  • Met het Powerslim kookboek en de recepten op de site kun je genieten van gevarieerd en lekker eten.
  • Met keuze uit ruim 140 producten zit er altijd iets lekkers bij en alle maaltijden zijn eenvoudig te bereiden.
  • Je krijgt kosteloos intensieve individuele begeleiding van mij als coach.
  • Geen jojo-effect! Na het behalen van je streefgewicht sta je nog een jaar onder begeleiding.
 
Bij SlimFoodz® zijn het intakegesprek en de (weeg)consulten (t.w.v. € 49,00) gratis
Sluit Menu
error: Content is protected !!