Hallo!

Mijn naam is Saskia van Trigt, ik ben 42 jaar, getrouwd en moeder van twee lieve dochters. Ik hou van lekker eten, reizen, dansen en sporten. 

Uit ervaring weet ik wat het is om je niet helemaal lekker te voelen in je eigen lijf en niet tevreden te zijn met je spiegelbeeld. Na elke zwangerschap waren er namelijk wel wat kilootjes blijven zitten en elke keer deed ik weer een nieuwe poging om deze blijvend kwijt te raken. De kilo’s verliezen lukte me wel, maar ze eraf houden was een heel ander verhaal. Ik realiseerde me namelijk niet dat ik elke keer een crash-dieet volgde met het gevreesde jojo-effect als gevolg. Op een gegeven moment was ik het zo zat en ben ik me meer in de samenstelling van mijn voeding gaan verdiepen. Van een voedingspatroon waar vooral koolhydraten overheersten, ben ik toen overgestapt naar een voedingspatroon waar de nadruk vooral op eiwitten ligt. Dit resulteerde niet alleen in het door mij zo gewenste gewichtsverlies, maar het lukte me ook om dit gewicht te behouden. Niet alleen mijn lichaam veranderde maar ik kreeg ook meer energie en mijn zelfvertrouwen groeide. 

Daarnaast weet ik, mede door mijn afgeronde academische studie medische biologie en mijn jarenlange werkervaring in de farmaceutische industrie, welke gevolgen overgewicht kan hebben en welke gezondheidsrisico’s hieruit kunnen voort-vloeien, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type II. Overgewicht is niet alleen het gevolg van te weinig bewegen, maar vooral van de verkeerde voeding, vaak als gevolg van onduidelijkheid over wat wel en niet te eten. 

In 2017  kwam ik in aanraking met de producten van PowerSlim. Ik was niet alleen onder de indruk van hoe goed dit programma werkt, maar ook van de, samenstelling, smaak en grote assortiment van de producten. Deze producten pasten precies in mijn voedingspatroon, namelijk laag in koolhydraten en hoog in eiwitten. Daarnaast wordt iedereen die het PowerSlim programma volgt begeleid door een gecertificeerde voedingscoach.

Dit alles heeft mij doen besluiten om ook anderen te gaan begeleiden naar een gezond(er) gewicht en een leven vol energie en zelfvertrouwen en ben ik nu werkzaam als gecertificeerd PowerSlim afslankcoach in mijn eigen praktijk SlimFoodz® in Heerlen. Met mijn enthousiasme en positiviteit begeleid ik je, niet alleen naar je streefgewicht, maar ook nog daarna. Je krijgt van mij de juiste tips en adviezen om het door jouw behaalde gewichtsverlies te behouden.

Samen gaan we dus aan de slag om ervoor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit. Samen staan we sterk!

praktijk lichter

Groetjes,Saskia

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Sluit Menu
error: Content is protected !!